Vuokraehdot

Päivitetty 3.4.2021

1. Vuokra-ajan alkaminen

Vuokra-aika alkaa matkailuajoneuvon luovutushetkellä.

2. Varausmaksu/ Panttimaksu

Varausmaksu/ panttimaksu on 300€. Varausmaksu suoritetaan heti ja sillä tavalla vahvistetaan varaus. Mikäli varausmaksu ei näy vuokranantajan tilillä 4 päivän kuluessa varaus purkautuu. Varausmaksu on pantti, joka maksetaan vuokraajalle takaisin, kun auto palautetaan sovittuna aikana siivottuna, astiat tiskattuina, auto tankattuna ja kaikinpuolin siinä kunnossa kun auto vuokraushetkellä oli.

 

3. Vuokran maksu

Vuokra maksetaan sähköpostitse toimitettavan laskun mukaan. Vuokrahinta laskutetaan kokonaisuudessaan noin yksi kuukausi ennen vuokraustapahtumaa. Mikäli vuokrausajankohta on vähemmän kuin kuukautta ennen vuokrausta, tulee vuokra maksaa heti. Vuokra tulee olla maksettuna ja näkyä vuokranantajan pankkitilillä viimeistään seitsemän päivää ennen vuokrausta. Mikäli maksu ei näy määräaikaan mennessä, varaus peruuntuu eikä varausmaksua palauteta asiakkaalle.

4. Vuokraan sisältyy

Käyttöopastus, wc-kemikaalit, ruokailuvälineet sekä astiasto 5:lle henkilölle, ruuanlaittovälineet, matkailuauton vakuutus, 2500km/vko.

5. Vakuutukset

Matkailuautossa on sekä liikenne että kaskovakuutus. Vuokralaisen omavastuu vahinkotapauksessa on 1000€.

6. Auton luovutus

Vuokranantaja luovuttaa matkailuauton vuokralaiselle vuokrasopimuksessa mainittuna ajankohtana. Vuokranantaja ja vuokraaja käyvät yhdessä auton läpi ja merkitsevät ylös mahdolliset puutteet ja vauriot.

7. Palauttaminen

Matkailuauton palauttaminen vuokra-ajan päättyessä vuokranantajalla on oikeus periä mm. seuraavat kulut jos vuokralainen on jättänyt kyseiset asiat hoitamatta: sisäsiivous 130€, lattiamattojen pesu 100 € tarvittaessa, astioiden tiskaus 85€, wc-kasetin tyhjennys 120€, Auton tankkaus 150€. Lisäkilometrit 0,35€/km. Kaasupullon täyttö 50€. Autossa on kaksi kaasupulloa, joista toisen tulee olla palauttaessa täynnä. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan edellä mainitut kulut laskua vastaan viikon kuluessa auton palautusajankohdasta. Matkailuautoa palautettaessa vuokranantaja ja vuokralainen tarkistavat auton ja mikäli tarkastuksessa tulee ilmi vikoja tai puutteita, jotka eivät ole tavanomaista kulumista on vuokralainen vahingonkorvausvastuussa vuokranantajalle. Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajan ilmoittamatta jättämät puutteet ja vahingot vielä jälkikäteen, vaikkakaan niitä ei olisi huomattu heti lopputarkastuksessa.

a. Matkailuauto palautetaan sovittuun paikkaan vuokrasopimuksessa mainittuna aikana, tankattuna, kasetti-wc tyhjennettynä, huolellisesti siivottuna ja muutoinkin sellaisessa kunnossa kuin auto oli luovutushetkellä. Auto on oltava tyhjennetty, siivottu ja luovutuskunnossa takaisin vuokraajalle sovittuun palautusaikaan mennessä. Auton palautuksen myöhästymismaksut: 15-60 min myöhässä veloitetaan 100€, 1h-2h myöhässä veloitetaan 300€ ja mikäli se myöhästyy yli 2h veloitetaan 500€. Yli vuorokauden myöhästymisestä veloitetaan koko viikon vuokra.

b. Matkailuauto palautetaan vuokrasopimuksessa mainittuna aikana osoitteeseen Kotikummunkatu 3, 15300 Lahti.

c. Matkailuautossa tupakointi sekä lemmikkieläinten ottaminen autoon on kielletty. Mikäli autossa on tupakoitu tai siellä on ollut lemmikkieläin veloitetaan siivousmaksua 1000€.